Whole Egg Protein - Sušené vajcia v prášku
Vynikajúca alternatíva čerstvých vajíčok.
Bez obsahu prídavných látok, aróm, farbív, príchutí, konzervantov a GMO.
Aké sú výhody sušených vajec?
- Môžu byť použité pre väčšinu typov vaječných jedál alebo receptov vyžadujúcich vajcia.
- Obsahujú všetky nutričné výhody čerstvého vajíčka.
- Sú kvalitnou a cenovo dostupnou bielkovinou, ktorá je vysoko stráviteľná.
- Získate všetky výhody čerstvých vajíčok bez obáv, že vajíčko bude pokazené.
- Sušené vajcia pôsobia ako skutočné, pretože sú naozaj skutočné, len dehydrované.
- Jednoduchšie použitie a skladovanie.
- Nevyžadujú chladenie a majú dlhú trvanlivosť.
Použitie a dávkovanie
- Vhodné ako doplnkový zdroj bielkovín najmä pre športovcov. Bežná jednorazová denná dávka predstavuje 30g. Doporučenú dávku rozmiešajte v približne 2,5dcl vody.
- Možno ich použiť aj do varenia či pečenia, kde plnohodnotne nahradia čerstvé vajíčka: koláče, omelety, príprava domácej majonézy,...
- 1 lyžica sušených vajec + 2 lyžice vody = 1 stredne veľké vajíčko.
- Pri pečení ich nepotrebujete pred pridaním do zmesi rehydratovať, jednoducho ich pridajte do zmesi spolu s potrebným množstvom vody a ďalej postupujte v recepte.
Zloženie: 100% sušené vajcia
Nutričné hodnoty |
v 100 g |
Energetická hodnota |
2 363 kJ/568 kcal |
Bielkoviny |
50,31 g |
Sacharidy |
1,88 g |
z toho cukry |
0,54 g |
Tuky |
39,81 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny |
6,11 g |
Soľ |
0,605 g |
Upozornenie: Prípravok nie je vhodný pre osoby do 15 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Výrobok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uchovávajte mimo dosahu malých detí.
Skladovanie: Skladujte v suchu, mimo priameho slnečného žiarenia pri teplotách 4-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.
Tento produkt bol pridaný dňa 10. február 2023.